Max Verstappen Signature

Voeg een vleugje race-flair toe aan je interieur met deze zeer gedetailleerde 3D-geprinte Max Verstappen signature wanddecoratie.

30.00

Max Verstappen Signature

Categories ,

Maak kennis met de ultieme decoratie voor elke Formule 1-fan – een 3D-geprint model van de handtekening van F1-coureur Max Verstappen!

Dit verbluffende kunstwerk aan de muur is gemaakt met behulp van 3D-printtechnologie, wat resulteert in een zeer gedetailleerde replica van de handtekening van Verstappen die eruit ziet alsof hij zo van de muur springt.

Dit kenmerkende model is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan en zal jarenlang een geliefd item zijn. Met een afmeting van 30x30cm is het de perfecte maat om in elke kamer te hangen, of het nu je kantoor, slaapkamer of woonkamer is.

Het kenmerkende Max Verstappen-model is een uitstekend cadeau voor elke autosportliefhebber of F1-fan, en zal zeker een gespreksaanzet zijn voor iedereen die het ziet. Voeg dus een vleugje raceflair toe aan je interieur en laat je liefde voor Max Verstappen en de opwindende wereld van de Formule 1 zien met dit ongelooflijke 3D-geprinte model.

Weight 0.25 kg
Dimensions 30 × 30 × 6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Max Verstappen Signature”

Your email address will not be published. Required fields are marked *